The World is your #Orange ❤ #DeStichting

Eliza Heijligers, mijn dochter, is jarig!

❤ Stichting — De Stichting feliciteert jou met je 21e verjaardag ❤

Lieve Eliza,

Het is 18 jaar geleden dat wij samen in de speeltuin van de Stevenshof in Leiden met een vlieger speelden.

Anno 2002

Zondag 21-02-2021 wordt je 21 jaar oud.

Wat had ik graag, samen met je moeder, je de afgelopen 18 jaar ter zijde gestaan. Zoals elk jaar probeer ik je toch te laten weten dat ik aan je denk, van je hou en er geen dag voorbij gaat zonder dat ik met trots naar jouw foto‘s kijk.

Je hebt het Gymnasium met glorie afgerond. Je lagere en middelbare school leraren spraken lovende woorden. Ik stel me voor dat je intussen naar de Universiteit gaat.

Ik weet dat je niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat, vergeef je vader dat ie op jouw verjaardag je een andere wereld wil laten zien.

Eentje waar mensen het beste met elkaar voor hebben. Niet alleen in woorden, maar ook in daden voor elkaar klaarstaan. Vooral eentje waar de naam Eliza Heijligers gezien mag worden.

Waarvan acte.

Je liefhebbende vader

Drs. B. M. R. Heijligers

Sterrenkundige, Wetenschapsfilosoof en oprichter van Stichting — "De Stichting"

P.S. Sinds vorig jaar weet je vader dat hij zich #AutistischBegaafd mag noemen. Mocht je ooit mij sociaal onhandige dingen horen zeggen, dan is dat geen slechte wil; Slechts onkunde.

Stichting — `Het vergeten kind‘

Het Vergeten Kind | Ieder kind een veilig en liefdevol thuis

Stichting — ’Hulphond Nederland’

Hulphond Nederland

#ErIsErEenJarig

Of natuurlijk gewoon voor jouw verjaardag.

De Stichting werkt samen!
  1. #HetVergetenKind
  2. #HulpHondNederland
  3. #ErIsErEenJarig

Share on Twitter

Bjorn Heijligers on Twitter: “Today is Eliza Heijligers 21st birthday. This week #DeStichting was founded. A charity to help people help themselves by paying their gifts forward. Please make Eliza’s birthday present work for you and donate 5, 15 or 50 euro today! https://t.co/76n4At9uPc https://t.co/qqzn21s5t2" / Twitter

Share on Instagram

https://www.instagram.com/p/CLjmjdGJFrU/?utm_source=ig_web_copy_link

Share on Facebook

(10) Facebook

Onze Missie:

#DeStichting werkt samen

Missie: Financieel, Technologische en Sociale middelen ter beschikking stellen aan ondernemers en burgers voor gezamenlijke belangen en goede doelen

Middel:

Middel: Reclame, Fondsen werving, Technologische Innovatie en het bouwen en ondersteunen van een gemeenschap aan ondernemers, investeerders en burgers

Eerste Stap

Eerste Stap: “Donaties met combinatiewaarde” — Ik doneer 5000 euro voor het belang van het voorzien van computers aan het vergeten kind. gebruikmakend van lokale ondernemers in de regio Leiden

Combinaties maken sterk!

Voor meer kado ideen stuur een email naar idee@destichting.eu

Cosmologist gone #Rogue. Embodiment coach for the technologically gifted. Voor Nederland: Drs. B. — Sterrenkundige en #WetenschapsFilosoof.

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.